[...] wystarczy do przygotowania siedmiu pysznie doskonałych GALARETEK. Składniki: koncentrat białka serwatki 87,5% , żelatyna wieprzowa, stabilizator: guma arabska, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, aromat, substancja słodząca: sukraloza. SPOSÓB UŻYCIA Sposób przygotowania: Do 250 ml ciepłej (nie gorącej) wody lub mleka wsypać 70 g proszku (7 [...]
[...] to odżywka wysokobiałkowa w której skład wchodzi koncentrat białka serwatki oraz izolat białka serwatki. Charakteryzują się one szybkim wchłanianiem, wysokim poziomem aminokwasów rozgałęzionych oraz wysoką wartością biologiczną (BV 159, BV 104). Białko pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej oraz przyczynia się do jej wzrostu. Składniki: 96,3% [...]
[...] uzyskane podczas hydrolizy skrobi kukurydzianej, charakteryzujące się wysokim stopniem przyswajania oraz zapewniające stały dopływ energii. Dodatki w postaci aminokwasów l-argininy oraz tauryny zwiększają skuteczność odżywiania komórek mięśniowych, co znacząco poprawia ich wytrzymałość oraz regenerację. Hetman Sport Vitargon [...]
[...] to odżywka wysokobiałkowa w której skład wchodzi izolat białka serwatki oraz koncentrat białka serwatki. Charakteryzują się one szybkim wchłanianiem, wysokim poziomem aminokwasów rozgałęzionych oraz wysoką wartością biologiczną ( BV159, BV 104). Białko pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej oraz przyczynia się do jego wzrostu. Składniki: 93,8% [...]
[...] osób aktywnych lub w fazie regeneracji organizmu. WPC & WPI Protein Instant zawiera wyłącznie białka pochodzenia zwierzęcego, uznawane za najwydajniejsze źródła aminokwasów. Białko przyczynia się do wzrostu i utrzymania masy mięśniowej oraz pomaga w utrzymaniu zdrowych kości. Składniki: 96,1% kompleks białek serwatkowych (koncentrat [...]
[...] smaków na pewno znajdzie swoje uznanie nawet u najbardziej wymagających osób. Składniki: 96,3% koncentrat białka serwatki - z mleka, fruktoza, stabilizator E414, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu dla smaków czekoladowych (białko 74%), aromat, substancja słodząca: sukraloza. ZALECANE PORCJOWANIE Od 1 do 3 [...]
http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/Citrulline_i31706_d380x380.jpg Opis - Zwiększa wytrzymałość fizyczną - Przyśpiesza regenerację - Przeciwdziała zakwasom - Pompa mięśniowa trwała dłużej OstroVit Citrulline to najwyższej jakości środek specjalnego przeznaczenia żywieniowego będący źródłem jabłczanu cytryliny, wzbogacony o taurynę oraz [...]
[...] smaków na pewno znajdzie swoje uznanie nawet u najbardziej wymagających osób. Składniki: 87,5% koncentrat białka serwatki - z mleka, fruktoza, stabilizator E414, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu dla smaków czekoladowych, aromat, substancja słodząca: sukraloza. ZALECANE PORCJOWANIE Od 1 do 3 porcji [...]
[...] owsiane w połączeniu z pełnowartościowym białkiem kazeinowym, dostarczają niezbędnych składników odżywczych potrzebnych do rozwoju organizmu. Wysoka zawartość błonnika, kwasu foliowego oraz witaminy B1 stanowi uzupełnienie dla białka i węglowodanów zawartych w Oats Caseine Crunch. Wartość energetyczna w 50g płatków + 300ml mleka(0,5%): [...]
[...] w połączeniu z pełnowartościowym koncentratem białka serwatki, dostarczają niezbędnych składników odżywczych potrzebnych do rozwoju organizmu. Wysoka zawartość błonnika, kwasu foliowego oraz witaminy B1 stanowi uzupełnienie dla białka i węglowodanów zawartych w Oats Whey Crunch. Wartość energetyczna w 60g płatków + 300ml mleka(0,5%): Białko: [...]
[...] owsiane w połączeniu z pełnowartościowym białkiem kazeinowym dostarczają niezbędnych składników odżywczych potrzebnych do rozwoju organizmu. Wysoka zawartość błonnika, kwasu foliowego oraz witaminy B1 stanowi uzupełnienie dla białka i węglowodanów zawartych w Oats Go Caseine. Wartość energetyczna w 50g płatków + 300ml mleka(0,5%): Białko: [...]
[...] do witamin. Pełni szereg istotnych funkcji metabolicznych w organizmie, przede wszystkim reguluje gospodarką lipidową stanowiąc swoisty transporter długo-łańcuchowych kwasów tłuszczowych do mitochondriów komórkowych. Przyjowanie L-karnityny przed aktywnością fizyczną, wpływa dodatnio na proces utleniania kwasów tłuszczowych dzięki czemu [...]
[...] ! Tricreatine Malate jest bardzo dobrze rozpuszczalnym składnikiem kreatyny , który zapewnia dużo lepszą wchłanialność niż inne monohydraty. Ten składnik wiąże kreatynę z kwasem jabłkowym, który występuje jako półprodukt cyklu Kerbs’a, odgrywa również ważną rolę naszym systemie produkującym energię. Kwas jabłkowy połączony z efektem kreatyny [...]
[...] się z wodą i dzięki temu może być znaczniej szybciej wchłaniany do krwi i znacznie sprawniej transportowany do miejsc docelowych, czyli do komórek mięśniowych. Oprócz tego, kwas jabłkowy (jabłczan) wpływa również pozytywnie na bilans energetyczny - pobudza proces powstawania energii i współpracuje z kreatyną w mechanizmach generowania Skórczów [...]